Sėkmingos patirtys!

Onkologinė operacija

Vygantas – ne tik rankos lenkimo prizininkas, 2018-ais metais pelnęs geriausio Lietuvos čempiono vardą, tačiau ir su sudėtinga onkologine liga kovojęs Nerijaus Kaselio pacientas.

Vygantas dalijasi patirtimi: “Man buvo nustatytas storosios žarnos navikas. Kreipiausi pas gerb. daktarą N. Kaselį. Jis paskyrė gydymą atliko sudėtingą operaciją. Be abejones tai auksiniu ranku chirurgas turintis didžiule patirti, puikus vadovas. Rezultatas puikus. Man sugrąžintas gyvenimas. Kiekvieną dieną prisimenu šį daktarą iš didžiosios raidės. Klaipėda gali didžiuotis turėdama tokį specialistą. Su didele pagarba.Vygantas Bubnys”

Skrandžio mažinimo operacija

Loreta – patenkinta gydytojo Nerijaus Kaselio pacientė, kuriai buvo atlikta skrandžio apylankos operacija. Svoris prieš operaciją siekė 225 kg, pilnai pasveikus stabiliai laikosi 95 kg.
Pakeisti savo gyvenimą galima priėmus vieną tinkamą sprendimą.

Skrandžio sumažinimas

Andželikos patirtys po apylankos.

Pradinis svoris – 133 kg, dabar (operacija atlikta rugsėjo 28 d.) – 98 kg. ir krenta toliau!

„Esu aktyvi, laiminga. Visos ligos dingo. Dar daug reik numest, bet pusę jau nutirpo …“

Atsiliepimai apie gydytoją

Daugiau apie chirurgo N. Kaselio darbus rasite „Facebook“.

 

Skrandžio mažinimo operacija

Dianą ryžtis skrandžio mažinimo operacijai (skrandžio išilginio vamzdelio suformavimo operacija) paskatino alinančios dietos ir nuolatinis svorio grįžinėjimas. Rezultatas – du mėnesiai po operacijos!

Greitu metu laukite straipsnio, kuriame Diana pasakos apie savo patirtį!

Būkime sveiki ir laimingi!

Skrandžio mažinimo operacija

Tavo gyvenimas gali pasikeisti šiandien.  Nuotraukoje – gyd. Kaselio pacientas, kuriam buvo sumažintas skrandis. Nuotraukoje matomas pokytis – 18 kg. Ir tai dar ne galas.

Chirurginė operacija

Elenai buvo diagnozuota II tipo strigusi paraezofaginė išvarža, taip pat, trečdalis skrandžio buvo palindęs po širdimi. Kaip teikia Elenos dukra Ilona: “Būsiu dėkinga visą gyvenimą.Dar nesu sutikusi tokių profesionalų. Gydytoją rekomenduoju 100%visiems kam prireiktų pagalbos.Tai gydytojas,kuris niekada nenuvils”.

Skrandžio mažinimo operacija

Vita – gyd. Kaselio pacientė, kuriai buvo sumažintas skrandis. Kaip ji pati juokauja: “Aš ir Artūras (vyras) nebuvom iš tų storulių, bet mums reikėjo spyrio, kad pradėtume sveiką gyvenimo būdą. Ačiū”.